rebbenblirkines.blogg.se

sista inlägget

Kategori: Allmänt

Jag låter bilderna tala för sig själv. Den senaste veckan har varit så himla bra, god mat, sjukt fina vänner och fest. Tack för mig och tack bloggen ;)
 
Lyckan som uppstår när jah på min sista dag i Shanghai får för första gången på 3 månader åka med en 5-stjärnig taxichaffis.

The last days in Shanghai

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har vi försökt umgås så mycket som möjligt. Jag har varit och handlat de sista julklapparna både till mig själv och andra, tur att jag kan ta med mig 3 resväskor hem. Igår va vi på Ladies Night på Shanghai Financial Center på 91a våningen, väldigt fancy. Gratis inträde och champagneflöde för alla tjejer, NICE! Ikväll ska vi på en teppanyakirestaurang som heter Gintei. Efter det ska vi gå ut på Ladies Night igen, fast denna gången på Bar Rouge. Kvällen kommer nog avslutas på Ibiza där nån känd fransk DJ ska spela. Imorgon är det sista kvällen tillsammans, så då blir det hejdåmiddag för svenskarna på Paulaner.

Puss och kram, ses om några dagar. Här komemr lite bilder från de senaste dagarna
 
Som sagt, kinseser lyckas ju somna lite här och var. Det är inte ovanligt att se nån sova på gatan, mitt på blanka dan i rusningstrafik.
Kinesisk julkör. Till vår förvåning sjöng dem på engelska.
Ladies night, Emma och Anna
Anna och Alex

HSK + pancakes

Kategori: Allmänt

Nu är det 6 dagar tills jag flyger tillbaka hem till Sverige, känns lite deppigt. I fredags hade vi provet för level 3 och jag fick precis reda på  att jag klarade det med 77% :) yeeey! På kvällen va hade hängde vi i vår lägenhet och hade filmmys allihopa. Igår va jag hemma hela dagen och packade, så nu är en stor väska full och färdigpackad. Idag har nästan alla av oss haft HSKprov vilket är ett kinesiskt prov man kan ta för att få ett certifikat på att man kan si eller så mycket mandarin. Jag är ganska säker på att jag klarade provet faktiskt, kändes väldigt lätt. Efter provet gick vi hem och åt pannkakor. 
 
hahaha