rebbenblirkines.blogg.se

ledig

Kategori: Allmänt

Det är så skönt att vara ledig! Nu har vi en hel vecka framför oss med massa planerat, vi ska åka till olika platser och shoppa massvis :). Idag har vi varit och sytt upp skor, jag har beställt ett par svarta jodphurs som blir uppsydda precis efter min fot. 
Ikväll ska vi förhoppningsvis åka till French Concession och äta en mysig middag. Imorgon planerar vi även att åka till tygmarknaden och sy upp lite kläder för nu vet jag nog vad jag vill ha för något, sist vi va där va det så svårt att bestämma sig när man väl var på plats.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Queen. Tyckte den här bilden passade
 

yeeeey

Kategori: Allmänt

idag har jag haft prov igen på allt vi lärt oss hittills och jag fick 79% !!! wohoo, är så glad! 
Så ikväll blir det kalas för hela slanten, klassen ska samlas i vår lägenhet och förfesta tillsammans innan vi alla går ut nånstans. 
Det va allt för idag :D

rubrik

Kategori: Allmänt

Idag har jag pluggat en stund. Sen gick vi till Zara och kollade på lite kläder och såklart hittade jag en supermysig kofta som jag så gärna vill ha, meeeen jag fick hejda mig, i och med att det fortfarande är runt 25 grader här. Efter det gick vi en sväng runt i People's square, en jättestor fin och städad park som ligger precis där vi bor, där vi även hittade ett shoppingcentrum under marken som vi gick ner i och käkade middag. Det blev japanskt ännu en gång, så gott. 
 
Har inte några nya bilder att visa för er men här är iallafall jag och Emma i fredags på Ibiza club. Ingen bra bild men vi hade iallafall roligt

kommer inte på en bra rubrik

Kategori: Allmänt

Idag har vi pinsamt nog varit på IKEA igen. Tanken var egentligen att vi bara skulle åka dit och äta middag, men slutade med att jag handlade med mig en till myslampa, ljus, och ett litet bord att ha bredvid sängen. 
Som tur va fick vi köttbullar iallafall, satan så gott. 
 
På fredag är det prov igen, och jag har redan börjat plugga efter skolan (förutom den dagliga läxan). Tänkte att det är lika bra så jag slipper sitta där på fredag med lite halvångest för att man inte vet om man pluggat tillräckligt. Det känns iallafall mycket bättre i skolan nu, tempot är nog nästan detsamma dock så förstår man lättare i och med att vi lärt oss såpass mycket fram tills nu. I taxin påväg från IKEA idag så lyckades jag faktiskt hålla en någorlunda konversation (på bebisnivå) med chaffisen. Då blev jag riktigt nöjd :)
 
Nästa vecka är det lov, tack vare Kinas nationaldag. Istället för en dag så får de en helv vecka, sweet! Så vi har börjat planera lite vad vi vill hinna med när vi inte har något att plugga på, eller skola att gå i. En plan är att åka till en typ av förort till Shanghai som kallas för lilla Venedig i folkmun, där finns det gondoler och annat som ska påminna om Venedig, tydligen. Om det finns mycket att hitta på där förutom att åka gondol tänkte vi att det hade varit kul att stanna en natt på hotell.
Vi vill även hinna med
* SHOPPA
* Åka och sy upp skor
* Sy upp kläder
* Yuan Garden
* Åka till en annan fakemarknad som ska ha massa mer än den vi varit på hittlls
* Gå ut på nya ställen
 
Bjuder på en gammal bild, är så dålig på att komma ihåg att ta kort

xingxiyi - måndag

Kategori: Allmänt

idag har jag tyvärr inget spännande att berätta för er. Dagen har bestått av följande: skola, lunch, plugg, apotek och en snabb sväng på H&M. 
Nu ska jag lyssna på The tallest man on earth, tack för tipset Maja, är lite smått besatt nu.
 
Jag saknar er

spa och accessoarmarknad

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag klockan 3 av att Emma knackade på min dörr. Jag kunde inte somna inatt, vet inte riktigt varför. Men idag hade vi planerat att åka till accessoarmarknaden, vilket vi gjorde också. Det fanns ett myller av hysteriskt mycket skit rent ut sagt. Det mesta var bara skräp. Det tråkiga var att det inte fanns så mycket smycken som vi räknat med, så tyvärr blev det inget köpt. 
 
Vi hittade även en liten marknad bredvid med tyger osv, däribland hittade vi pälshimmeln numero 1! Man kunde köpa stora stycken med jäääättefin minkpäls för 250 kr. Denna pälsen kan man sen ta med till en skräddare så syr de upp en väst eller vad man nu önskar. Vi såg även en färdigsydd jacka i rävpäls som de skulle ha 3500 kr för, då en sån jacka hade kostat minst 10000 kr hemma, (enligt pälsexperterna Emma och Anna). Päls faller inte mig så mycket i smaken men funderar på att köpa hem en färdigsydd päls man kan sätta på vinterjackan hemma :)
 
Efter det åkte till ett spa. På spat fick vi fotmassage, pedikyr, nackmassage, god mat och kolla på valfri film i en och en halv timma, om inte längre. Så jäkla skönt. Som ni vet som gillar jag ju varken att ta på andras fötter eller när någon tar på mina, men jag fick stålsätta mig, och jag insåg att det inte är så illa med lite fotmassage ändå, särskilt nu när jag har fötter lena som en bäbisrumpa. 
 
Har inte så mycket bilder att bjuda på men här är pappa och jag utanför The Oriental Pearl

lördag

Kategori: Allmänt

Igår kväll va vi ute igen, denna gång på ett ställe som heter M1NT. Det är nog utan tvekan ett av det snyggaste och lyxigaste utestället i hela shanghai. Inne på klubben finns ett stoooort akvarium med minihajar och det var riktigt fancy stämning, inte ett ställe i min smak riktigt , men det är det ända stället jag varit på hittills där de spelar helt okej musik. På de andra ställena vi varit har det varit med dålig house blandat med dubstep, men på M1NT spelade de blandade hits, gamla och nya R&B-låtar typ.
Kvällen blev inte lika lång som de varit de andra gångerna, då vi dansat ända fram till morgonkvisten, vilket va skönt. Tyvärr kunde jag inte somna när jag kom hem, vilket resulterade i att jag är trött idag ändå även om kvällen inte blev så sen. 
 
Idag gör jag inget vettigt, sitter på mitt rum, lyssnar på musik och städar lite. De andra tjejerna är på nån marknad men jag orkade inte följa med. När de kommer tillbaka ska vi kolla på film.
Imorgon ska vi åka och få massage, ska bli så skönt.
 
Bilder från M1NTs hemsida
 

tgif

Kategori: Allmänt

THANK GOD ITS FRIDAY

fakemarknaden

Kategori: Allmänt

Det börjar bli rutin att åka till fakemarknaden efter skolan, för vi har faktiskt varit där idag igen, haha. Det går inte att hålla sig borta! Köpte ett set med sminkborstar av alla olika slag som faktiskt också kändes riktigt bra i kvalitén för 50 kr, kändes lite dyrt nästan ;) . Man blir lite skadad till slut, allt är helt plötsligt dyrt. Sen köpte jag även ett par svarta ballerinor, mest för att ha ett par skor jag snabbt kan sätta på mig utan att behöva knyta och snöra. 
 
Imorgon är det fredag igen, veckorna går så himla fort. Det känns bara som att jag varit här i 1 vecka, max, då vi egentligt varit här i 3 veckor på lördag.
Vi har inga direkta planer för imorgon, men antar att vi hittar på nåt till slut, då vi blir väldigt rastlösa om vi inte hittar på nåt :)
 
Idag började vi kolla i vinterjackorna och de flesta ser riktigt fina ut. Tänkte jag skulle köpa en vinterjacka nästa vecka så jag har innan det börjar bli kallare årstider. Inte för att det kommer bli så kallt under tiden jag är här men priserna kommer förmodligen stiga ju närmre vintern vi kommer med tanke på att svenskar åker hit hela tiden och köper på sig mängder med fakevaror och tar hem till Sverige.
 
Det finns mycket bra och mycket dåligt såklart, t ex fakemarknadens egna version av Dr. Martens. Skon i sig var i stort sett identisk, med en skön tolkning av märket.
 
Denna jackan hade jag även tänkt att köpa i svart, runt 600 kr kanske jag kan lyckas få den för
 
 

dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Har varit lite dålig på att uppdatera det senaste, det blir bättring på den fronten. Ska försöka lägga upp ett inlägg om dagen, det lovar jag. Det dumma är att nätet i den nya lägenheten är sämre än den gamla, tyvärr, därför kommer det inte va lika mycket bilder framöver :)
 
Pappa har nu åkt hem, och det avslutades med en häftigt kväll på The Oriental pearl, med utsikt, middag och bergochdalbaneåk.  Middagen va en stooooor buffé med allt mellan himmel och jord, både gott och riktigt äckligt. Jag samlade mest på mig det som såg ut att smaka gott, vilket det faktiskt gjorde. Pappa gav sig dock på de lite med vågade rätterna, på både gott och ont. I den mittersta bollen så åkte vi bergochdalbana, så sjuuuuukt roligt verkligen! haha, jag skrattade så högt så till och med pappa tyckte det va skoj ;)
 
Igår va vi på IKEA ännu en gång och fyllde på med det som behövdes. Fick med mig en ny lampa, spegel och lite annat smått och gott, fast det bästa med att åka dit var maten som vi åt i restaurangen, köttbullar! Kan ha varit den godaste måltiden jag ätit på mycket länge, är så trött på kinesiskt. Köpte även med mig frysta köttbullar, lax, pasta, tunnbröd och pepparrotssås, så nu kan jag få nåt annat än nudelsoppa till lunch. 
 
Idag åkte vi till en av tygmarknaderna, där kan man sy upp i stort vad som helst. Tog med mig en av mina favoritklänningar som jag tänkte be dem sy upp, men vi rekade mest runt och kollade läget, se hur allt fungerar osv. Man tar med en bild, plagg eller förklarar hur man vill att något ska se ut, så får de max en vecka på sig så fixar det exakt efter dina mått och önskemål, riktigt nice! Ska sy upp en kappa med lite skinndetaljer, den kommer gå 600 kr, och då är det riktigt bra kvalitet. 
Efter tygmarknaden tog vi oss till vår älskade marknad på West Nanjing road. Blev ett halsband och glajjor, gick på 80 kr. 
 
Det va nog allt för denna gång :)
 
 
Turistbild
 
Den vänstra byggnaden med bollarna var vi i - The Oriental Pearl
 
Ännu en turistbild
 
Glajjor och halsband 80 kr
 
Min fina mamma på mallis! Saknar dig, kom hit och shoppa med mig

flytt

Kategori: Allmänt


Idag har vi flyttat till den nya fräscha lägenheten! Det känns så bra, för den är så fin :) 
Den första lägenheten va väldigt skitig och allt funkade inte som det skulle. Men vi har klagat så äntligen fick vi den lägenheten vi väntade oss. Nu är vi nöjda 
 
Idag har jag och pappa varit på fakemarknaden och handlat på oss till dem där hemma.
Mamma - Du får komma hit och shoppa med mig!
Blir antagligen en sväng dit imorgon också, fick inte med mig allt jag ville idag. Men en liten slit och slängväska till mig blev det, 50 kr! Dock inte skinn, känns som att kvalitén inte är så bra heller men det spelar inte så stor roll när jag bara ska ha den om jag går till mataffären tex. Tog tyvärr ingen bild, men det är en liten svart väska med långt axelband, mulberryfake
 
Sen va jag och pappa på middag i French Concession, mycket mysigt! Åt på ett väldigt udda ställe, amerikansk stil på maten och inne på restaurangen, på uteserveringen kändes det som att man var på ett franskt café, och personalen gick runt i hawaiiskjortor. Maten var helt okej :)
 
Nu ska jag lägga mig och sova i "min nya" säng och mitt dubbelt så stora rum. Godnatt 
 
 
Bjuder på en bild från i fredags när vi var och förfestade hos oss. Jag dansar glatt till Håkan Hellström och Anna sitter och är less på låten och väntar på att hennes untzuntz-musik ska komma på istället. 

Blandad kompott

Kategori: Allmänt

Klarade provet i skolan! 60% var G, och jag fick 71%. Jag är NÖJD!
 
Igår va vi på hemmafest på 12e våningen, där var det huuur mycket folk som helst och i stort sett alla var västerlänningar, träffade även på flera andra svenskar. Efter det drog vi ut och dansade hela natten, det va så jäkla roligt!
 
Idag kom min kära far hit, som ska stanna i några dagar. Mysigt :). Jag visade honom runt det mest centrala här i Shanghai som The Bund och Nanjing road. Kom precis hem från en heeeelt fantastisk middag som vi åt i Raddissonbyggnaden (la upp en bild på den häromdagen). Det var det fräckaste stället jag någonsin varit på, inga ord eller bilder gör rättvisa, vilken upplevelse! Det är som ett stort klot högt upp på en stor byggnad, 45e våningen, där var restaurangen, och samtidigt som vi satt och kollade ut över den fräckaste utsiken jag sett hittills i mitt liv så snurrade klotet som vi satt i. Under 1 varv så hann vi äta både huvudrätt och efterrätt. 
 
Vi åt på en lunchrestaurang på strandpromenaden med utsikt över Pudong. 
 
Lilla pappa tog en sushitallrik
 
Det va full fart i stan idag med parad. Här står en radda poliser i givakt
 
Utsikten från restaurangen på 45e våningen (mycket dålig bild, gör verkligen inte rättvisa)
 
Vi hittade en hemlig hiss som bara gick till 45e våningen
 
<3

goddag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en långtråkig dag, vi har suttit på skolan i sex timmar och pluggat inför morgondagens prov. Hade inte riktigt räknat med att det skulle krävas såhär mycket av en. Det är självklart kul att lära sig ett nytt språk, men det har verkligen gått för fort fram. Just nu är jag helt kokt i huvudet och ska somna tidigt ikväll, hade jag tänkt. Men först ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Breaking News.
 
Efter provet imorgon ska jag hem och sova igen massa timmar sen på kvällen ska vi på fest på 12an :) det ska bli riktigt kul, och det är vi verkligen förtjänta av efter denna jobbiga vecka i skolan!
 
På lördag kommer pappa och hälsar på mig, ska visa honom allt jag vet och kan om Shanghai hittils, hehe.
 
En bild från The Bund som jag tog med min mobil häromdagen. Är riktigt nöjd med den
 
 
 
Jättegod lunch som vi åt igår! Man fick en liten eld, en kastrull med fond i sen fick man massa grönsaker och kött där man kokade allt själv. Till det åt man ris och soyasås med vitlök och chili + andra kryddor! SJUKT GOTT
 
 
Rätt över gatan finns en väldigt fräsch "frukt-dryck-shop-aktigt" där man kan köpa olika smoothies, juicer, slusher och glass gjort på nästintill bara frukt. Jag tog en mangoslush, smakade som mangosorbét fast i slush konsistens. Riktigt bra om man vill pigga upp sig efter först passet i skolan. 
 
 
 
 
 

shopping!

Kategori: Allmänt

äntligen har jag hittat lite rolig shopping! Kom precis hem från en lång sväng på en av fakemarknaderna här i Shanghai, jag är så nöjd :) hittade ett jäääättefint fodral till min dator, mulberryfake men äkta skinn, vad jag kan känna iallafall ... haha, är inte så bra på det där. Sen köpte jag en necessär, även den i skinn hoppas jag, mulberryfake den också. Sen köpte jag ett par converse till Maja, som jag lovat ( dem är mer vinröda än de ser ut på bilden) :). Fodralet kostade 225 kr, necessären 300 och conversen 50 kr. Jag är NÖJD! hehe. När pappa kommer hit på lördag ska jag tvinga med mig honom och köpa lite väskor, så får han känna om det är skinn eller ej. I vilket fall som helst så känns det som jag köpt idag som riktigt skinn. Herregud va länge vi stog och prutade på sakerna, kinesen va riktigt duktig men som tur är så är Emma en riktig prutare så vi fick ner det mesta 70-80% från va de först erbjöd. 
Efter en lång stund på marknaden gick vi och åt på vårt favvoställe hittills, en japansk restaurang.
 
 
 
Dålig bild på en cool byggnad, kallas tydligen Batman-huset
 
 
Ett vanligt hederligt Radisson hotel, med en lite n boll högst upp bara ;)
 
 
 

ny skoldag

Kategori: Allmänt

Helgen är nu slut och vi har haft skola igen, vilket kändes segt imore när man skulle upp ur sängen, men det var sol ute iallafall, det piggade upp. Ska sätta mig och plugga lite effektivt innan jag går och lägger mig idag, känner att jag inte riktigt hängde med på lektionen idag. Denna veckan ska vi repetera det som vi gått igenom hittills för att vara förberedda för provet vi ska ha på fredag. Det provet avgör om man är redo för att gå vidare till nästa steg :) 
 
Efter skolan gick vi som vanligt och köpte en nudelkopp och en baozi (ångkokt bröd) till lunch. Sen vilade vi en liten stund innan jag och Emma gick iväg en liten sväng runt om. Hon hade läst på en blogg att man kunde hitta riktigt billiga fina pälsar på en galleria 5 min från oss. När vi väl kom dit visade det sig att en päls kostade 70000 spänn ungefär, men vi kände för att skoja lite och se hur långt vi kunde pruta den, och lyckades komma ner till 22000! Tycker vi gjorde ett bra jobb där ;) det slutade med att Emma la ett skambud på 5000 kr, då skrattade dem oss i ansiktet så vi gick. Efter detta gick vi ner till The Bund, strandpromenaden här i Shanghai, sjuuuuukt fint verkligen. På bilden så ser man Pudong area vilket är "business-området", där är alla de fräckaste skyskraporna. 

french concession

Kategori: Allmänt

Idag kände vi att det var dags att utforska lite mer här i Shanghai så vi tog metron till ett område som heter French Concession. Där är det lite mer europeisk känsla när man går runt där mot vad det är i området runt skolan och vår lägenhet. Iallafall, shopping blev det dock inte speciellt mycket av, men köpte lite nödvändigheter som sminkborttagningsmedel och strumpor. 
 
I fredags va vi ute vilket var riktigt roligt! Vi va på tre olika ställen som hetter captain bar, Rubys club och M2. Captain's bar åkte vi till eftersom att Emma (en av de svenska tjejerna) varit där på en backpackerresa för några år sen, utsikten var fantastisk, man såg ut över Pudong area och floden som går igenom Shanghai, även drinkarna var goda. tyvärr spelade de ingen musik där konstigt nog, så där stannde vi bara och pratade en stund. Senare tog vi en taxi till Rubys club. Taxiresorna kostar sällan över 20 kr så det blir en och en annan sväng med taxi varje dag. Rubys club och M2 var verkligen väldigt högljudda klubbar, vilket jag inte riktigt gillar, vill helst kunna prata med människor när jag är ute så vi åkte tillbaka till huset vi bor i och åkte till "12an" vilket är festvåningen här i huset. Där bor det massa amerikaner som vi satt och snackade med en bra stund innan vi gick hem och la oss. 
 
Dålig bild på utsikten från Captain's bar, men det är iallafall något :)
 
Ingången till Ruby's club

tillbaka från lite shopping

Kategori: Allmänt

Precis varit iväg på en liten sväng till Raffles city som ligger precis bredvid lägenhetshuset vi bor i. Fick med mig ett par nya converse hem, 329 spänn gick det på, och då är det ett par äkta. Jag som flitigt använder mina converse till nästan allt jag har på mig, så kände jag att jag lika gärna kunde köpa ett par äkta som antagligen håller bättre än om jag skulle köpt ett par på fakemarknaden för 50 som går sönder med en gång :) 

De flesta affärer på Raffles är dyra kinesiska märken med väääldigt konstigt mode, så hittade tyärr inget kul att ha på mig ikväll. Skrattade så mycket när jag såg dessa skor, med olika häxor från disneyfilmer, haha. Ni ser vilka det är va? 
 
 

trött

Kategori: Allmänt

Idag har vi vart i skolan som vanligt, så skönt med helg så jag får sova ut imorgon. 
Här är min gulliga lilla lärare som heter typ jiantiantian på kinesiska men hennes engelska namn är Tina. I ett kinesiskt namn så sitter både eftenamnet och förnamnet ihop, så Tinas efternamn är jian och hennes förnamn är tiantian skulle man kunna säga. Men om du hälsar på någon och frågar om namnet så säger man både efter och förnamn tillsammans. 
 
Vi gick med klassen och åt på ett lunchställe precis över gatan från skolan, vi kom inte längre pga det började regna och åska stört mycket. Sen tänkte vi gå och shoppa lite på gallerian precis bredvid, tänkte köpa nåt nytt till ikväll när vi ska ut. Ska bli riktigt roligt :)

IKEA

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan pallrade vi oss iväg till IKEA för att köpa lite saker för att göra det lite mysigt i vår lilla lägenhet, eller aa främst till våra egna rum. Köpte på mig massor med saker som verkligen behövdes - en till tunn madrass till min säng i och med att jag kände fjädrarna genom att bara dra handen över madrassen. Sen köpte jag på mig massa mer grejer. 
FÖRE
 
EFTER
 
 
IKEA som sagt
 
 
Man kunde köpa sommarvind om man ville
 
Hejdå
 
 

blev en sväng iallafall

Kategori: Allmänt

Efter min lilla tupplur på eftermiddagen så slet vi oss ut ur lägenheten ändå :) vilket va en bra idé då vi vandrade bort till en av fakemarknaderna, och herregud va mycket det fanns. 3-4 våningar med bara massa fakeprodukter, vissa sämre än andra såklart, men jag tror nog att jag kommer kunna hitta riktiga kap där. Köpte inget idag men antar att jag kommer springa dit x antal gånger under 3 månader. Efter det åt vi på en riktigt god japansk restaurang i shoppingcentret som ligger typ 100 meter från lägenheten. 
Detta är från utsidan av marknaden

regn

Kategori: Allmänt

Idag är det jättetråkigt väder ute, därför gick vi inte ut och åt efter skolan idag. Så sprang ner till vår nya kompis på hörnan där vi köpte steamed bun, som det heter så fint på engelska. Det är ångkokt bröd med fyllning i, låter säkert skitäckligt men satan va gott det är. Igår köpte vi fel sort utan fyllning som såg ut att smaka tvättsvamp, vilket den antagligen gjorde också. Inte gott. Men idag fick vi rätt sort iallafall :)  till denna delikata lunch får jag nudelsoppa. Känner mig som en riktig kines. 
För dagen har vi inga direkta planer, tänkte va hemma och läsa på det som jag lärt mig idag så jag fattar nåt imorgon, för detta språket är då inte lätt. Fort fram går det också, så i slutet av denna resan pratar jag nog flytande mandarin ;) hányù nán síle!

till maja

Kategori: Allmänt

här kommer bilden på den fula polisbilen

Nǐ jiào shénme míngzì?

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft den första skoldagen, har vart skitkul. Började halv 9 och fick böcker och blev indelad i min klass. Vi är 12 personer i klassen, vilket är ganska många tydligen för att vara en klass på Mandarin House som vanligtvis brukar vara sex personer. I klassen är vi 4 svenskar, en kanadensare, två tyskar, en holländare, en ryss, en dansk och en tjej från nån ö i Karibien, och den sista kommer jag inte på just nu haha. Rubriken betyder förövrigt - vad heter du?

Efter skolan, som höll på mellan 9 till halv 1, gick jag och de andra svenska tjejerna och åt lunch på en kinesisk restaurang idag igen. Råkade beställa in något riktigt vidrigt. Vet inte vad det va om jag ska vara ärlig men en tjej tror att det va nån typ av inälvor. Beställde in lite vältillagad kycling istället haha.

Sen gick vi vidare runt och kollade lite. Det är 31 grader och molnigt idag, väldigt varmt och fuktigt, men det är skönt när man går runt här i Shanghai för så fort man går förbi en öppen dörr så får man lite fläkt.
Vi gick förövrigt in i ett stort shoppingcenter där vi såg den här fotöljen

Om en stund ska vi gå tillbaka till skolan och få lite information och träffa alla som går på skolan. Ska även ta bild på skolan hur den ser ut utifrån, jättefint hus.

Nihao

Kategori: Allmänt

Så nu är jag framme i Shanghai och herregud vilken häftig stad detta är. Kan inte riktigt fatta att jag är här än. Kom fram till lägenheten vilken inte riktigt levde upp till den standard som väntats men har träffat två goa svenska tjejer här från Gävle så det kändes bättre då. Vi var nyss ute och åt lite kinesiskt, sjukt gott! En stor portion + en cola kostade 38 kr.
Nu sitter jag på mitt rum och äter kinesiska vindruvor och försöker att inte somna. Är riktigt trött då jag bara sov 1 timma på flyget.
Här kommer en fin bild på mig också
Ha de så kult på restaurangen hejdåååååå