rebbenblirkines.blogg.se

ny skoldag

Kategori: Allmänt

Helgen är nu slut och vi har haft skola igen, vilket kändes segt imore när man skulle upp ur sängen, men det var sol ute iallafall, det piggade upp. Ska sätta mig och plugga lite effektivt innan jag går och lägger mig idag, känner att jag inte riktigt hängde med på lektionen idag. Denna veckan ska vi repetera det som vi gått igenom hittills för att vara förberedda för provet vi ska ha på fredag. Det provet avgör om man är redo för att gå vidare till nästa steg :) 
 
Efter skolan gick vi som vanligt och köpte en nudelkopp och en baozi (ångkokt bröd) till lunch. Sen vilade vi en liten stund innan jag och Emma gick iväg en liten sväng runt om. Hon hade läst på en blogg att man kunde hitta riktigt billiga fina pälsar på en galleria 5 min från oss. När vi väl kom dit visade det sig att en päls kostade 70000 spänn ungefär, men vi kände för att skoja lite och se hur långt vi kunde pruta den, och lyckades komma ner till 22000! Tycker vi gjorde ett bra jobb där ;) det slutade med att Emma la ett skambud på 5000 kr, då skrattade dem oss i ansiktet så vi gick. Efter detta gick vi ner till The Bund, strandpromenaden här i Shanghai, sjuuuuukt fint verkligen. På bilden så ser man Pudong area vilket är "business-området", där är alla de fräckaste skyskraporna. 

Kommentarer

  • Mammazoo säger:

    Vilka häftiga hus. Ser ju ut som Alice i underlandet.

    PS finns det några hästgrejer i din shopping. Nu får du kämpa på med fynden - snart kommer paps med en stor tom väska :)

    2012-09-10 | 20:54:09
  • Sara säger:

    Ska du lära dig mandarin Becca? Är du galen?! Haha!
    Gud va duktigt! Det är ju i princip det svåraste språket att lära sig.

    2012-09-10 | 21:09:20
    Bloggadress: http://www.piemolise.blogspot.com
  • Ditte säger:

    Härlig bild. Det låter svårt med skolan. Allt är ju så nytt än, så det är väl bara att kämpa på.

    Hur är det med handväskor? Och sjalar? Täckjackor?

    Kram från oss

    2012-09-10 | 21:21:21
  • Susanne Ramstedt säger:

    Så häftigt, härligt att man kan följa med dej på resan så här...

    2012-09-10 | 21:38:43
    Bloggadress: http://rebbenblirkines.blogg.se

Kommentera inlägget här: