rebbenblirkines.blogg.se

STRÅLANDE AFFÄRER - ELLER SHOP TIL YOU DROP

Kategori: Allmänt

Gästbloggar även idag - bara så ni vet.
Idag gäller det att knyta ihop alla trådar och bocka av allt som återstår på önskelistan, både på shoppinglistan och sigthseeinglistan. Plockade upp en nyvaken Becca vid 10-tiden för att äta en gemensam frukost längs The Bund (strandpromenaden vid floden). Här är det en fantastisk utsikt mot Shanghais alla spektakulära hus på andra sidan.
 
Top model? 
 
Efter frukosten så flanerade vi tillbaka mot centrum längs Nanjing Road där vi tog en taxi till Jade Budda Tempel.
 
 
Det finns en buddafigur för varje smak, både arga, glada, dansande, ....  Kineserna stannar och ber framför sin favorit samt tänder rökelser och lägger mynt och sedlar runt omkring.
Välbalanserat 
 
Sen var vi och "hämtade" de sista väskorna på fakemarknaden. Köpte även solglasögon. Lyckades få ett par med progressiva glas som t o m funkade. Känns som att jag är färdigshoppad ett bra tag framöver. Blir en utmaning att få igen resväskan. I kväll ska vi äta middag i toppen på SAS Radissonhuset som har en fantastisk utsikt över hela stan. Ska avsluta mitt besök här i Shanghai på topp. I morgon bär det av hemåt igen. Det har varit några fantastiska dagar här tillsammans med Becca och jag längtar redan tills nästa gång jag får hälsa på henne någonstans i världen. 
Shanghai är väldigt extra allt. Man "blingar" t o m hela hus.
 
Tack och hej 
Marie
 
 
 

Kommentarer

  • Ditte säger:

    Vilka häftiga bilder. Låter som en bra och intensiv resa. kram

    2012-10-27 | 22:36:07

Kommentera inlägget här: